52 weken Online Marketing Magie

Herken je het dat je:

 • best zichtbaar wilt zijn, maar niet goed weet hoe?
 • het lastig vindt om iedere keer weer iets nieuws te verzinnen om te posten op social media?
 • meer uit jouw online marketing wilt halen, maar het uitstelt doordat andere dingen belangrijker, makkelijker en/of leuker zijn?
 • liever niks doet dan dat je het verkeerd doet?
 • het gevoel hebt dat het vooral tijd kost en niks oplevert?
Dan heb ik nieuws voor jou!

Er zijn ontzettend veel ondernemers die vastlopen op hun online marketing. Waar begin je en hoe zorg je ervoor dat je niet stilvalt? Een van de eerste vragen die ik altijd krijg is “Waar schrijf ik over?”

Hoe zou je het vinden om:

 • een heel jaar lang wekelijks door mij geïnspireerd te worden hoe je jezelf online kunt laten zien?
 • ideeën aangereikt krijgt voor jouw social media berichten?
 • te merken dat online marketing makkelijker is dan het lijkt en eigenlijk hartstikke leuk is?
 • in een veilige omgeving jouw ideeën en berichten te kunnen testen?
 • te merken dat jouw online marketing steeds meer resultaat boekt?
Ik ga jou helpen en wel 52 weken lang!
 • Je ontvangt van mij wekelijks een mail waarin ik je inspireer en motiveer.
 • Ik laat jou zien hoe jij jouw online marketing kunt doen op een manier die volledig ‘jij’ is.
 • Niks moet, alles mag!
 • Je kunt zelf kiezen of je jouw content openbaar deelt of in een vertrouwde omgeving met allemaal ondernemers die in hetzelfde schuitje zitten als jij.
Wil jij online lekker jezelf zijn en daarmee klanten aantrekken die bij jou passen?

52 weken online marketing magie

 • Eindelijk in beweging komen
 • Een klankbord waar je met jouw vragen terecht kunt
 • Zichtbaar resultaat
 • Jouw zelfvertrouwen groeit met de week

Investering
Je doet al mee voor de magische prijs van niet €297  maar slechts €52,- ex btw

Meld je direct aan:

Wie ben ik?

Eigenlijk gewoon een heel normaal persoon, die er slecht tegen kan dat mensen onzeker zijn over dingen die eigenlijk niet nodig zijn. Mijn expertise ligt op het gebied van online marketing, daar geef ik ook trainingen in en ik coach mensen zodat ze het ook gaan doen in plaats van dat ze vastlopen. Waarom vind ik dat zo belangrijk? Waarom raakt mij dat zo? Misschien herken je het wel, dat je bepaalde dingen uitstelt omdat je niet weet hoe je het moet aanpakken. Of je doet het toch, maar dan lukt het niet. Herken je dat?

Daar kun je behoorlijk onzeker van worden. En ontevreden, want je hebt het weer niet gedaan of het is je weer niet gelukt. Dat raakt mij, want ik ben ervan overtuigd ben dat je alles kan! Als je er maar in gelooft en als je maar de juiste begeleiding krijgt. Die juiste begeleiding wil ik jou bieden. Daarom ga ik een stap verder en help ik jou op een persoonlijke, maar ook directe manier. Ik geef je handvatten, maar je moet ook zelf actie ondernemen. Ik kan het niet voor jou doen, maar ik kan je wel helpen zodat je in jezelf gaat geloven en merkt dat je het wel degelijk kan. Ik geloof in jou, nu jij nog ❤.

Menu