Marketing advies

Marketing advies van een expert

Vind jij het lastig om bezoekers naar je website te trekken? Dan wordt het tijd om marketing advies van een expert in te schakelen. Ik heb als online marketing coach reeds jarenlange ervaring met het maken van online campagnes, en kan jou alle kennis bijbrengen die je nodig hebt om te groeien. Mijn marketing advies geef ik op verschillende manieren. Je kunt namelijk zowel bij mij een online cursus volgen (Online Marketing Magie) als een offline cursus (Coach by Kirsten Academy). Beide cursussen zijn perfect voor mensen die graag met hun online marketing aan de gang willen, maar geen idee hebben hoe ze dat doen.

Coach by Kirsten Academy vindt nu i.v.m. Covid online plaats.
Dat houdt in dat u zowel online als offline de Academy kan volgen.

Online marketing cursus

De online cursus ‘Online Marketing Magie’ duurt maar liefst 6 maanden. Gedurende deze tijd krijg je allerlei praktische videolessen met online marketing advies, en uitdagende opdrachten die je zelf moet gaan uitvoeren. Het is natuurlijk het slimst om daarbij direct de focus op je eigen bedrijf te leggen, want zo haal je er het meeste effect uit. Tijdens deze cursus krijg je ontzettend veel ideeën en inspiratie aangereikt, bijvoorbeeld voor berichten op social media, of voor het maken van nieuwsbrieven. Jouw invulling aan deze opdrachten en ideeën kun je tijdens de online Q&A’s delen, waarna je er meteen feedback op krijgt. Zo groei je elke week, en merk je vanzelf dat je online een steeds groter bereik krijgt.

Offline marketing advies tijdens de Academy

Wil je liever persoonlijk contact en marketing advies krijgen in klassikaal verband? Dan is mijn Academy iets voor jou. Deze bestaat uit 13 lessen – die je in Dinteloord volgt – waarin je veel gaat leren over online marketing en dit direct in de praktijk gaat brengen. Je gaat content maken voor jouw online platforms/social media, en krijgt van mij directe feedback (en tips) op wat je doet. Doordat deze lessen in groepsverband plaatsvinden kun je elkaar motiveren en stimuleren, en bovendien veel leren van elkaars aanpak.

Voor elk product en dienst is een doelgroep

Veel mensen die bij mij aankloppen vragen zich af of het wel nut heeft om te investeren in marketing advies of je persoonlijke groei en ontwikkeling als ondernemer. Daar kan ik alleen maar volmondig ‘ja!’ op antwoorden. Wat voor product of dienst je ook aanbiedt, er is altijd een juiste aanpak en bovendien een passende doelgroep voor. Je moet deze alleen weten te formuleren, vinden en op de juiste manier aanspreken. Hoe je dat doet leer je allemaal van mij. Neem gerust even contact met me op om te bespreken welke cursus het meest geschikt is voor jou, of download het gratis online marketing e-book dat ik heb gemaakt. Daar staat alvast veel inspiratie en informatie in, waarmee je een goede start kunt maken met jouw online campagne.