Mini-masterclass: Bouwstenen van een blog

Ben jij ondernemer en wil jij graag tips voor jouw online marketing? Meld je dan aan voor de ‘Mini-Masterclass’.

Elke maand neem ik een ander onderwerp onder de loep.

Welke onderwerpen worden er zoal behandeld?

 Nieuwsbrieven
 Bloggen
 Social Media

Iedereen kan bloggen, alleen is het niet zo makkelijk als het lijkt. Waarom is het eigenlijk zo belangrijk om als ondernemer of als bedrijf te bloggen? En hoe doe je dat dan? Waar schrijf je over?

Tijdens deze Mini-Masterclass leer je:

  • De toegevoegde waarde van bloggen;
  • Over welke onderwerpen je schrijft;
  • De 3 belangrijkste bouwstenen van een blog;
Niet alleen luisteren

Je gaat niet alleen luisteren, maar je gaat ook actief meedoen. Het doel is namelijk dat jij het begrijpt en er na afloop ook mee aan de slag gaat. Je weet waarom je wilt bloggen, welke onderwerpen interessant zijn voor jouw doelgroep en hoe je in 3 stappen al een goed leesbaar verhaal hebt.

Datum

Woensdag 24 september 2019 van 9:00 tot 10:30 uur.

 

Locatie

NH Hotel Capelle
Barbizonlaan 2
2908 MA  Capelle aan den IJssel

 

Ben je verhinderd? Kijk dan naar de volgende mogelijkheid.

Overzicht (Mini-)Masterclasses

Investering
Je doet al mee voor slechts € 39,95 excl. btw.

Meld je direct aan:
Wat anderen zeggen…
“Kirsten heeft ons een heel goed overzicht gegeven van alle aandachtspunten en verstaat haar vak, want er kwamen veel meer dingen aan de orde dan verwacht. Ook de bijdragen van de andere gasten was zeer nuttig en er was onderling een uitstekende symbiose en uitwisseling van kennis. We gingen daarom dus ook met een hoop nuttige informatie naar huis.
De koffie was ook erg lekker trouwens! :-)”
Robert Rooij
“Gisteren een inspirerende Masterclass bij PA Take Away over leren bloggen. De bouwstenen zijn gelegd…, dus wordt vervolgd!! Dank je Kirsten voor de vele tips, kom zeker nog een paar keer op de koffie ( overheerlijke cappuccino).”
Margery Carron
“Vandaag heb ik “Masterclass” bezocht. Kirsten heeft nuttige tips gegeven over het gebruik van een nieuwsbrief. Verhelderend en professioneel! Kirsten laat zien dat ze kennis van zaken heeft!”
Gerwin de Jonge
“Een inspirerende Masterclass. Ik heb de bouwstenen van een blog geleerd. Ik was benieuwd of ik als ervaren blogger nog wat nieuws zou leren. En ja hoor, Kirsten heeft me weer verrast met nieuwe inzichten. De structuur die ze heeft gedeeld, helpt me bij het schrijven van een nieuw blog en maakt het net iets gemakkelijker. Ik ga snel weer verder schrijven … Tot een volgende kop thee.”
Iene Lammers
Menu