Mini-masterclass ‘5 redenen om wél nieuwsbrieven te versturen’

Ben jij ondernemer en wil jij graag tips voor jouw online marketing? Meld je dan aan voor de ‘Mini-Masterclass’.

Iedere 4e woensdag van de maand neem ik een ander onderwerp onder de loep.

Welke onderwerpen worden er zoal behandeld?

 Nieuwsbrieven
 Bloggen
 Social Media

Vraag je jezelf weleens af of het nog wel zin heeft om nieuwsbrieven te versturen? Er zijn al zoveel nieuwsbrieven en wie leest ze nou eigenlijk?

En dat klopt, je wordt vaak doodgegooid met nieuwsbrieven. Nieuwsbrieven die helemaal niet boeiend zijn. Die je ongelezen de prullenbak in gooit. Waar je vaak niet eens om hebt gevraagd, maar die je toegestuurd krijgt omdat je ooit ergens een keer een bestelling hebt geplaatst. Veelal staan ze vol met reclame.

Waarom zou dat met jouw nieuwsbrieven anders gaan? Waarom zouden die wel gelezen worden? Waarom zou je zoveel moeite en tijd steken in iets wat toch niet wordt gelezen?

Tijdens deze Mini-Masterclass leer je:

  • 5 redenen om juist wel nieuwsbrieven te versturen;
  • De waarde van nieuwsbrieven voor jouw eigen bedrijf;
  • Inspiratie over onderwerpen;
  • Hoe je jouw nieuwsbrieven interessant houdt voor de lezer.
Niet alleen luisteren

Je gaat niet alleen luisteren, maar je gaat ook actief meedoen. Het doel is namelijk dat jij het begrijpt en er na afloop ook mee aan de slag gaat.

Datum

Datum volgt

 

Locatie

NH Hotel Capelle
Barbizonlaan 2
2908 MA Capelle aan den IJssel

 

Ben je verhinderd? Kijk dan naar de volgende mogelijkheid.

Overzicht (Mini-)Masterclasses

Investering
Je doet al mee voor slechts € 39,95 excl. btw.

Meld je direct aan
Wat anderen zeggen…
“Kirsten heeft ons een heel goed overzicht gegeven van alle aandachtspunten en verstaat haar vak, want er kwamen veel meer dingen aan de orde dan verwacht. Ook de bijdragen van de andere gasten was zeer nuttig en er was onderling een uitstekende symbiose en uitwisseling van kennis. We gingen daarom dus ook met een hoop nuttige informatie naar huis.
De koffie was ook erg lekker trouwens! :-)”
Robert Rooij
“Gisteren een inspirerende Masterclass bij PA Take Away over leren bloggen. De bouwstenen zijn gelegd…, dus wordt vervolgd!! Dank je Kirsten voor de vele tips, kom zeker nog een paar keer op de koffie ( overheerlijke cappuccino).”
Margery Carron
“Vandaag heb ik “Masterclass” bezocht. Kirsten heeft nuttige tips gegeven over het gebruik van een nieuwsbrief. Verhelderend en professioneel! Kirsten laat zien dat ze kennis van zaken heeft!”
Gerwin de Jonge
“Een inspirerende Masterclass. Ik heb de bouwstenen van een blog geleerd. Ik was benieuwd of ik als ervaren blogger nog wat nieuws zou leren. En ja hoor, Kirsten heeft me weer verrast met nieuwe inzichten. De structuur die ze heeft gedeeld, helpt me bij het schrijven van een nieuw blog en maakt het net iets gemakkelijker. Ik ga snel weer verder schrijven … Tot een volgende kop thee.”
Iene Lammers
Menu