Online marketing coach

Online marketing coach voor een groter bereik

Ben jij voor jouw omzet (deels) afhankelijk van je website, en zou je wel wat een groter bereik willen? Dan kan ik je als online marketing coach zeker helpen. Ik ben namelijk gespecialiseerd in online marketing, en weet precies welke technieken en welke aanpak past bij jouw doelgroep. Ieder bedrijf is anders, daarom steekt ook elke marketingcampagne anders in elkaar. Als online marketing coach kan ik je de kennis en inzichten geven om krachtige campagnes te maken, waarmee jouw online bedrijf snel zal groeien. Lijkt het jou ook wel wat om aan de slag te gaan met jouw social media kanalen, maar weet je niet hoe? Wil je graag blogs of nieuwsbrieven gaan maken maar heb je daar geen verstand van? Of weet je simpelweg niet hoe je op andere manieren mensen online kunt bereiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Cursus van online marketing coach

Om mijn kennis met iedereen te kunnen delen heb ik een speciale cursussen opgezet, die bol staan van het marketing advies. Deze cursussen zijn bedoeld voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, en niet alleen met het oog op je bedrijf. Er zijn namelijk ontzettend veel technieken en tools die je kunt toepassen om groter te worden, en die hebben heus niet allemaal met online marketing te maken.  Netwerken bijvoorbeeld, is een zeer belangrijke voorwaarde voor zakelijke groei, maar ook jouw instelling en hoe je zelf naar je bedrijf en de potentie daarvan kijkt helpen daaraan mee.

De juiste zakelijke mindset

Als online marketing coach help ik jou de juiste mindset te vinden, waardoor je veel meer mogelijkheden ziet, en er helemaal voor durft te gaan. Jouw ideeën, product of dienst zijn het namelijk waard om meer zichtbaar te zijn. Wat je ook te bieden hebt, overal is een doelgroep voor. Deze weten te vinden en op de juiste manier aanspreken is echter een kunst. Als online marketing coach help ik jou daarbij, en inspireer ik je om actief aan de slag te gaan met de diverse tools en technieken.

Online of offline marketing lessen

Vind jij het fijn om online begeleid te worden en regelmatig samen met gelijkgestemden te werken aan jouw groei? Dan is de ‘De volgende verdieping’ iets voor jou. Daarin leer je alles over marketing doen, en hoe je op het verzadigde web toch zichtbaar kunt zijn. Liever wat persoonlijker contact en offline live sessies? Dan is de Coach by Kirsten Academy iets voor jou. Dit betreft maar liefst 13 live lessen die elke week in Dinteloord plaatsvinden, waarin je alles leert over effectief online marketing voeren. Ik verwelkom je graag, en leer je hoe die gewenste online groei doormaakt, zodat jouw bedrijf zal floreren.