Gratis live event ‘Zelfverzekerd met social media’

Datum

Zondag 23 juni 2019 | 10:00 – 16:00 uur

Locatie

Omgeving Dinteloord (± 30 min. van Rotterdam/Breda)

Voor wie?

Dit event is voor ondernemers voor wie social media eigenlijk helemaal niet vanzelfsprekend is. Je doet je best, maar je zou het fijn vinden om meer handvatten te hebben. Je voelt je soms onzeker over wat je moet plaatsen en als je wat geplaatst hebt, dan vindt je het spannend wat anderen daarvan gaan vinden.

Je wilt graag weten wat werkt, zodat je dit voor jezelf kunt toepassen. Je vindt het niet erg om tijd te investeren in social media, zolang je maar weet dat het uiteindelijk ook klanten gaat opleveren. En niet zomaar klanten, maar jouw ideale klant.

Investering

Deelname aan het event is gratis. Let op: VOL = VOL. Aanmelden voor 20 juni 2019.

Bij het aanmelden wordt een kleine bijdrage van € 47,- ex btw gevraagd voor de drankjes, lunch, etc.

Meld je direct aan:

Herken jij dit?

Stel jij jezelf de volgende vragen: 

 • Welk social media platform past bij mij of mijn bedrijf?
 • Wat moet ik plaatsen?
 • Waar moet ik beginnen?
 • Hoe doe ik het goed?
 • Wat als iemand mijn berichten niet leuk vindt?
 • Hoe doen anderen het?

Dit zijn allemaal vragen die drempels creëren en voorkomen dat jij zichtbaar wordt online.

Buiten het technische gedeelte heb jij ook te maken met jouw eigen persoon.  Of je nu al actief bent online of niet, iedereen is weleens met social media in aanraking gekomen of heeft er iets over gehoord. Dit soort ervaringen en alles wat je als persoon hebt meegemaakt maken jou tot wie jij nu bent. Dit heeft allemaal invloed op of jij wel of niet zichtbaar durft te zijn online.

En ja, het is spannend om jouw hoofd boven het maaiveld uit te steken. Zitten anderen wel te wachten op wat jij plaatst? En zodra jij een bericht de wereld in stuurt, dan vindt iedereen daar iets van. De één is positief, maar de ander reageert mogelijk negatief. Wat doe je daarmee? En al die andere succesvolle mensen online dan, die het al helemaal gemaakt hebben, daar kun je toch niet mee concurreren?

Dit is jouw moment

Jij bent een heel mooie ondernemer en wat jij te geven hebt aan anderen is iets heel waardevols. Tijdens deze dag ga ik met jou op zoek naar jouw kracht en leer ik je om dit te vertalen naar online marketing en met name social media. Waar gaan we mee aan de slag:

 • Wie ben jij als persoon?
 • Waar liggen jouw kwaliteiten?
 • Wat maakt jou uniek?
 • Hoe kun jij dit gebruiken online?
 • Waar liggen jouw kansen?
 • Wat ga jij de komende tijd doen om succesvol te worden?
“Het is zo fijn als iemand als Kirsten je aan de hand meeneemt en laat zien wat jouw sterke punten zijn en hoe je die kunt inzetten!”
“Help, waar moet ik beginnen! Het huilen stond mij nader dan het lachen. Geen idee wat ik moet doen, wat ik moet schrijven en wat mij anders maakt dan al die anderen. Ik stond op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Kirsten heeft mij op haar eigen begripvolle manier getoond, dat al deze onzekerheden heel menselijk zijn en daarnaast heeft ze mij het duwtje in de rug gegeven om uit comfortzone te komen.”

Zelfverzekerd met social media

Het is zo fijn om helemaal in jouw kracht te staan en niet meer onzeker te zijn over wie je bent of hoe je zichtbaar moet worden. Natuurlijk krijg je wel eens een negatieve reactie, maar dat hoort erbij en je hebt geleerd hoe je hiermee om moet gaan. Het raakt je niet meer, want jij staat in jouw kracht.

Na deze inspirerende dag:

 Weet jij precies wie jij bent en wat jouw unieke kracht is.
 Plaats jij zelfverzekerd content online, want je weet dat jouw doelgroep hierop zit te wachten.
 Kom je makkelijker in contact met jouw ideale klant, want je hebt een natuurlijke klik met ze.
 Heb jij een plan klaarliggen om jouw doelen te behalen.
 Ben jij voortaan de beste versie van jouzelf.

En er zijn nog meer voordelen:

 Sfeervolle locatie in de omgeving van Dinteloord.
 Een hele dag focus op jouw eigen ontwikkeling.
 Werken & ontspanning.
 Boost voor jouw zelfvertrouwen.
 Werken AAN jouw bedrijf i.p.v. IN jouw bedrijf.
 Nieuwe inspiratie & handvatten.
 Uitbreiding van jouw netwerk.
 Met jouw deelname draag je bij aan Make a Wish*.

* Een deel van de opbrengst van het weekend gaat naar het goede doel Make a Wish. Dit is een organisatie die het mogelijk maakt voor kinderen die terminaal ziek zijn om nog een laatste wens in vervulling te gaan. Als mama van 3 kinderen raakt mij dit diep. Met Coach by Kirsten wil ik graag een steentje bijdragen aan het geluk van deze kinderen en hun familie.

Ook zelfverzekerd worden met social media?

Wil jij ook zelfverzekerder worden met social media? Niet meer tobben of je iets wel of niet plaatst, maar weten dat anderen zitten te wachten op jouw bericht? Twijfel dan niet langer en doe mee!

“Kirsten weet waar ze het over heeft. Ik kan bij haar terecht om actief aan het werk te gaan, maar daarnaast zit ik ook met enige regelmaat een potje te janken als ze de vinger op de zere plek legt. Bij mijn successen is ze bijna net zo trots als ik :).”
“Bij ieder bericht bleef mijn vinger boven de knop verzenden hangen. Ik durfde gewoonweg niet het bericht online te zetten, bang voor wat er komen ging. Kirsten heeft mij geholpen om in mijzelf te geloven en heeft mij begeleidt in het online gaan. Nu weet ik dat het juist heel fijn is om mijn inzichten te delen en alle positieve reacties die ik krijg, bevestigen dit gevoel alleen maar.”
Menu