Masterclass: Verkopen via Social Media

Social media is een mooi medium om jouw bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Als je dit op de juiste manier doet, dan wordt jouw ideale klant nieuwsgierig naar jou, wie je bent en wat je voor hem/haar nu of in de toekomst kan betekenen.

Maar welke content zet je nu eigenlijk op social media? Hoe houd je jouw doelgroep geïnteresseerd? Want van alleen verkoopberichten wordt jouw publiek niet blij, dus hoe zorg je voor een waardevolle mix aan berichten?

Deze antwoorden ga jij allemaal krijgen in deze Masterclass. En dat niet alleen, want je gaat ook aan de slag met jouw eigen content en daarnaast leer je hoe je een bericht opbouwt. Gevarieerde content is één, maar het is wel de bedoeling dat je daarmee interactie gaat krijgen met jouw toekomstige klant. Interactie op een positieve manier, zonder jezelf op te dringen of te verkopen.

Aan het einde van deze training ga jij de deur uit met jouw eigen contentkalender, weet jij precies hoe jij een social media bericht opbouwt, zodat je niet alleen gaat opvallen maar ook jouw likes en reacties gaat verveelvoudigen en kun jij jezelf verkopen zonder jezelf te ‘verkopen’!

Je leert stap voor stap

 Welke content je op social media kunt zetten
 Hoe je jouw doelgroep geïnteresseerd houdt
 Hoe je via social media kunt verkopen zonder te ‘verkopen’
 Hoe je voor een waardevolle mix aan berichten zorgt
 Hoe je berichten opbouwt
 Hoe je interactie krijgt met jouw toekomstige klant

Wat gaan we niet doen

Advertenties maken

Na afloop

Heb jij jouw eigen contentkalender
Heb je een template voor de opbouw van jouw berichten
Val je meer op op social media
Ontvang je meer likes en reacties op jouw berichten
Krijg je meer volgers via social media
Kun je jezelf verkopen zonder te ‘verkopen’

Datum

Nog niet gepland

Dinsdag 9 april 2019 van 10:00 tot 12:30 uur.

 

Locatie

Coach by Kirsten
Westgroeneweg 70
4671 CN  Dinteloord

Let op:

Je hebt bij deze workshop geen computer nodig. Wil je toch digitaal werken, vergeet dan niet jouw laptop (en lader) mee te nemen.

 

Ben je verhinderd? Kijk dan naar de volgende mogelijkheid.

Overzicht (Mini-)Masterclasses

Investering

Jouw investering voor deze ochtend is niet 397 euro maar nu slechts 247 euro* (inclusief koffie, thee en wat lekkers).

De combinatie zienhoren en doen zorgt ervoor dat je het niet meer vergeet en dat je na afloop het geleerde ook keer op keer weer in de praktijk kunt brengen.

Maar let op, dat is nog niet alles!

Hierna gaan we nog een stap verder. Na deze masterclass ga jij naar huis en ga je zelfstandig aan de slag met hetgeen je hebt geleerd. Dan loop je altijd nog tegen dingen aan, waarvan je niet precies (meer) weet hoe je het aan moet pakken en waar je mogelijk op zou kunnen vastlopen.

En dan hebben wij nog een afspraak staan om al deze vragen, waar jij in de tussentijd tegenaan bent gelopen, te beantwoorden. Jij gaat niet vastlopen… Nee, jij gaat juist nog een paar extra stappen vooruit zetten.

Deze aanpak zorgt ervoor dat je 2 keer zoveel haalt uit deze – toch al zeer waardevolle – training!

* Prijzen zijn exclusief btw.

Deze Masterclass bevat:

 Training op locatie
 Coachsessie (na ca. 3 weken)

Meld je direct aan
Wat anderen zeggen…
Voorheen deed ik eigenlijk maar wat. Door de structuur van de contentkalender plaats ik nu wekelijks een nieuwe reeks aan berichten, zonder steeds opnieuw te hoeven verzinnen wat ik precies ga doen. Het heeft mij heel veel houvast gegeven!
Ik zal eerlijk bekennen dat ik toch wel behoorlijk aan het verkopen was online. Ik was ook heel benieuwd hoe ik nou kon verkopen zonder te zeggen dat ik iets verkocht. Na de Masterclass van Kirsten krijg ik complimenten over mijn berichten, zijn mijn volgers verdrievoudigd en verkoop ik meer dan daarvoor :).
Menu