Wie ben ik?

Op een woensdagochtend in januari 1978 geboren. Mijn vader pinkte een traantje weg: “Wat is ze mooi!”

Klein, blond en eigenwijs. “Zelf doen”, “Ik moet niks” en “Ik wil avontuur” zijn wel zinnetjes die kenmerkend zijn uit mijn jeugd.

Vallen en opstaan, lachen en huilen, zonnige en donkere dagen. Ik heb ze allemaal meegemaakt. Gelukkig omringd door mensen die van mij houden en die er altijd voor mij zijn. Die combinatie heeft er voor gezorgd dat ik de vrouw ben geworden die ik nu ben.

Nu inmiddels 45 winters oud, zelfstandig ondernemer en moeder van 3 jonge kinderen. Geloof mij, ik weet wat het is om druk te zijn! Om opgeslokt te worden in de hectiek van de dag. Om overal aandacht aan te geven, behalve aan jezelf.

Momenten voor mijzelf zijn als ik naar de sauna ga, even een dag voor mijzelf. Maar ook om een training te volgen. Let op, dan wel een live training en niet online. Het grote voordeel van een online training is voor mij direct ook het nadeel: Je kunt het doen wanneer jij het wilt. Bij mij is er bijna altijd wel iets belangrijker! Terwijl als ik naar een offline training ga, ik er helemaal ben. Telefoon uit, niemand die mij stoort en omringd door mede-cursisten. Heerlijk!

En dat is ook mijn werkwijze bij mijn trainingen. Persoonlijke aandacht, hands-on, monitoren of alles landt en vooral doen, doen, doen.

Ik ben altijd al sterk geweest met tekst. Als kind schreef ik briefjes met een vriendin en corrigeerde ik wat zij verkeerd schreef. Toen waarschijnlijk heel irritant, maar later kwam het wel van pas ?. Teksten schrijven vond ik leuk en ik heb dan ook pagina’s vol geblogd met mijn dansverhalen. Inmiddels schrijf ik zakelijke blogs en leer ik anderen hoe zij interessant en krachtig schrijven voor hun bedrijf.

Ik ben een mensen-mens. Een luisterend oor, een hart onder de riem, een knuffel en een kus, maar ook gerichte en kritische vragen, niks zomaar aannemen. Dit maakt mij sterk in wat ik doe, want zo kom ik als coach tot de kern en kan ik echt helpen.

Trots ben ik als ik terugkijk naar alles wat ik heb bereikt en ook best weleens onzeker als ik kijk naar de toekomst, maar dat hoort erbij.