Academy – avondschool voor online marketing

Je bent ondernemer geworden, maar dat wil niet zeggen dat je ook goed bent in alle aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken. Zoals bijvoorbeeld jouw online marketing.

Dat het belangrijk is om zichtbaar te zijn, hoef ik jou waarschijnlijk niet te vertellen. Jouw ideale klant moet weten dat jij er bent, anders komen ze nooit bij jou terecht. Maar hoe doe je dat dan?

Waarmee maak jij het verschil? Waarom moeten jouw toekomstige klanten bij jou zijn? Hoezo ben jij de expert? Waar ga je over schrijven?

Je kunt allerlei losse trainingen gaan volgen, maar hoe fijn is het als er gewoon één opleiding is waar je dit allemaal leert? Een avondopleiding die je offline kunt volgen naast je gewone werkzaamheden, waarbij je fysiek in de schoolbanken gaat zitten, gegeven door een professional uit de praktijk.

Het doel van de Academy is om jou als ondernemer een plek te geven, waar jij aan de hand van concrete voorbeelden kunt leren hoe je jouw online marketing op de voor jou beste manier kunt neerzetten.

Je leert alle facetten die je nodig hebt als ondernemer om jezelf op een professionele en authentieke manier te laten zien. Je merkt dat het resultaat geeft en je gaat het nog leuk vinden ook!

Lesdata

De Academy bestaat uit 13 offline lessen die wekelijks in Dinteloord plaatsvinden.

Start: bij voldoende deelnemers

De opleiding bestaat uit vier modules:

✔ Netwerken
✔ Persoonlijke groei
✔ Zichtbaarheid
✔ Tools & technieken

Voordelen van de Academy:
 • Wekelijkse lessen die plaatsvinden op woensdagavond in Dinteloord (er is tevens de mogelijkheid om online deel te nemen)
 • Alle lessen worden opgenomen, die je ten alle tijden kunt terugkijken. Ook na afloop van de Academy blijf je toegang behouden tot deze video’s.
 • Maximaal 12 personen (waarvan 6 offline); waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt
 • Naast de theorie ga je ook direct in de praktijk aan de slag; de ijzersterke combinatie van leren en doen zorgt ervoor dat je het niet meer vergeet
 • Direct content plaatsen op jouw eigen online platforms/social media kanalen
 • Tussentijdse feedback; zowel van mij als vanuit de groep
 • Teamwork; je gaat elkaar helpen en versterken
 • NLP coaching; voor persoonlijke en zakelijke groei
 • Optionele stagemogelijkheid bij Coach by Kirsten; waardoor je veel extra praktijkervaring opdoet.

Module Netwerken Netnewerken

Hoe bouw je jouw netwerk op en laat je jouw netwerk voor je werken?

Module Persoonlijke groei

Wie ben je als persoon en ondernemer? Wat belemmert je en waar zit jouw kracht?

Module Zichtbaarheid Zichtaarheid

Aan de slag met jouw eigen online marketing. We starten bij de basis en bouwen dit wekelijks uit.

Module Tools
Tools & Technieken

Welke programma’s zijn er en hoe zet je die in ter ondersteuning van jouw online marketing?

Investering
Jouw investering voor de 3-maanden Academy is € 1.997,-.

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen van € 732,23 of in 12 termijnen van € 199,70.

* Bedragen zijn exclusief btw.

Meld je direct aan:

Garantie

Omdat ik ervan overtuigd ben dat deze opleiding jou gaat helpen om succesvol te worden met online marketing, bied ik volledige garantie op jouw investering. Daarom krijg jij jouw volledige investering terug als je na het volgen van de lessen:

 • niet gegroeid bent in jouw zichtbaarheid online
 • geen persoonlijke ontwikkeling hebt doorgemaakt
 • jouw netwerk niet uitgebreid hebt
 • geen nieuwe tools of technieken hebt geleerd, die je direct kunt gebruiken voor de online marketing van jouw bedrijf.

Ook mag jij in dat geval alle lesmaterialen behouden ter compensatie van jouw tijd.

Wie ben ik?

Mijn naam is Kirsten van der Ham en ik ben getrouwd met Ivo en moeder van 3 geweldig, eigenwijze kinderen :). Ik geloof dat iedereen zijn eigen unieke talent heeft wat gezien mag worden, daarom help ik ondernemers die nog onzeker zijn over dingen die eigenlijk niet nodig zijn. Mijn expertise ligt op het gebied van online marketing, daar geef ik trainingen in en ik coach mensen zodat ze het ook gaan doen in plaats van dat ze vastlopen. Waarom vind ik dat zo belangrijk? Waarom raakt mij dat zo? Misschien herken je het wel, dat je bepaalde dingen uitstelt omdat je niet weet hoe je het moet aanpakken. Of je doet het toch, maar dan lukt het niet. Herken je dat?

Daar kun je behoorlijk onzeker van worden. En ontevreden, want je hebt het weer niet gedaan of het is je weer niet gelukt. Dat raakt mij, want ik ben ervan overtuigd ben dat je alles kan, als je er maar in gelooft en als je maar de juiste begeleiding krijgt!

Die juiste begeleiding wil ik jou bieden. Daarom ga ik een stap verder en help ik jou op een persoonlijke, maar ook directe manier. Ik geef je handvatten, maar je moet ook zelf actie ondernemen. Ik kan het niet voor jou doen, maar ik kan je wel helpen zodat je in jezelf gaat geloven en merkt dat je het wel degelijk kan. Ik geloof in jou, nu jij nog ❤.

Wat anderen zeggen…

[cl-review quote=”Kirsten weet goed waar ze het over heeft. Ze heeft mij veel informatie en tips meegegeven, zodat ik met meer zelfvertrouwen alles kan halen uit mijn business. Warm aanbevolen!” author=”Patricia Martherus” occupation=”Business Klik” avatar_image=”1541″ source=”url:https%3A%2F%2Fwww.businessklik.nl||target:%20_blank|” type=”quote” layout=”modern” bg_color=”#d09474″ text_color=”#fff4ee” quote_size=”15px” author_size=”13px” italic=”1″][cl-review quote=”Kirsten heeft mij op een heel prettige manier geholpen, door me vragen te stellen en me een spiegel voor te houden. Ze gaf heel nuttige tips waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds iets aan heb. Ik weet nu veel beter wat ik moet posten op social media en doe dat nu ook elke dag zonder al te veel moeite. Het heeft me op LinkedIn zelfs klanten opgeleverd. Samenvattend kan ik zeggen dat ik er heel veel aan heb gehad en dat ik Kirsten zeker zou aanraden aan mensen die meer uit social media willen halen.” author=”Sabine Boogaard” occupation=”” avatar_image=”1557″ source=”|||” type=”quote” layout=”modern” bg_color=”#d09474″ text_color=”#fff4ee” quote_size=”15px” author_size=”13px” italic=”1″]

[cl-review quote=”Ik heb genoten van de live-sessies: ze waren deskundig, efficiënt en ook persoonlijk; het was ook gezellig. Verder vind ik dat Kirsten de zaken die zij aanbeveelt zelf ook goed toepast. Zij heeft het als hoogste goed op haar lijstje staan dat haar klanten stap-voor-stap resultaten zien in hun onderneming. Ik denk dat Kirsten daar goed in kan slagen, en op een geduldige en prettige wijze.” author=”Nelleke Slotboom” occupation=”” avatar_image=”1556″ source=”|||” type=”quote” layout=”modern” bg_color=”#d09474″ text_color=”#fff4ee” quote_size=”15px” author_size=”13px” italic=”1″]