Mini-masterclass: Online marketing, en nu…?!

Ben jij ondernemer en wil jij graag tips voor jouw online marketing? Meld je dan aan voor de ‘Mini-Masterclass’.

Elke maand neem ik een ander onderwerp onder de loep.

Welke onderwerpen worden er zoal behandeld?

 Nieuwsbrieven
 Bloggen
 Social Media

Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk dat je aan online marketing doet, want hoe weet jouw ideale klant anders dat ze bij jou moeten zijn. Maar hoe pak je dat nu precies aan?

Het is belangrijk om hiervoor een plan te hebben met handelingen die bijdragen aan jouw zichtbaarheid. Die ervoor zorgen dat jij op een positieve en professionele manier in beeld komt (en blijft) bij jouw aanstaande klant.

Mogelijk ben jij starter en wil je graag handvatten om jouw online marketing te starten, zodat je zichtbaar wordt met jouw bedrijf en je klanten gaat aantrekken. Ben je het aan het uitstellen, omdat je niet precies weet hoe je het moet gaan aanpakken.

Maar het kan ook heel goed dat jij al een aantal jaren voor jezelf bezig bent en er tegenaan loopt dat het niet voor je werkt. Dat je heel veel tijd kwijt bent aan allerlei acties en er geen respons op komt. Misschien heb je het zelfs alweer opgegeven.

Wat ga je leren tijdens de mini-masterclass?
  • De verschillende facetten van online marketing;
  • Wat het je gaat opleveren als je online marketing inzet;
  • Antwoord op de vraag ‘waarom’ en ‘hoe’;
  • Do’s and don’ts;
  • Hoe ga je om met positieve en negatieve reacties;
  • Online marketing plan;
  • En heel veel praktische tips.
Niet alleen luisteren

Je gaat niet alleen luisteren, maar je gaat ook actief meedoen. Je gaat zien, horen, creatief aan de slag en sparren met de andere deelnemers. Het doel is namelijk dat jij het begrijpt en ermee na afloop ook aan de slag gaat. Je weet waarom het tot nu toe niet werkt, welke elementen je nodig hebt om het wel te laten werken zodat jij gaat opvallen met jouw online marketing.

Datum

Datum volgt

 

Locatie

NH Hotel Capelle
Barbizonlaan 2
2908 MA  Capelle aan den IJssel

 

Ben je verhinderd? Kijk dan naar de volgende mogelijkheid.

Overzicht (Mini-)Masterclasses

Investering
Je doet al mee voor slechts € 39,95 excl. btw.

Meld je direct aan:
Wat anderen zeggen…
“Kirsten, ik heb genoten van je mini-masterclass, dank je wel!!!“
“Kirsten heeft ons een heel goed overzicht gegeven van alle aandachtspunten en verstaat haar vak, want er kwamen veel meer dingen aan de orde dan verwacht. Ook de bijdragen van de andere gasten was zeer nuttig en er was onderling een uitstekende symbiose en uitwisseling van kennis. We gingen daarom dus ook met een hoop nuttige informatie naar huis.
De koffie was ook erg lekker trouwens! :-)”
Robert Rooij
“Vandaag heb ik “Masterclass” bezocht. Kirsten heeft nuttige tips gegeven over het gebruik van een nieuwsbrief. Verhelderend en professioneel! Kirsten laat zien dat ze kennis van zaken heeft!”
Gerwin de Jonge
Menu