Soms is het handig om een bedrijfspagina van iemand anders te liken als jouw eigen bedrijfspagina. Bijvoorbeeld als je het interessant vindt om ze te volgen en snel een overzicht wilt met die bewuste pagina’s.

Indien gewenst kun je zo ook heel gemakkelijk liken en/of reageren op deze berichten als jouw pagina of ze delen, maar je kunt er ook voor kiezen om te reageren als jezelf of eventueel als een andere pagina die je beheert.

Maar hoe like je dan een andere Facebook bedrijfspagina als jouw eigen pagina? Hieronder leg ik het je in 4 eenvoudige stappen uit.

Stap 1

Ga naar je bedrijfspagina en klik in de rechter kolom op ‘Paginaoverzicht bekijken’.

 

Stap 2

Je komt nu in het overzicht met alle berichten van bedrijfspagina’s, die jij als jouw pagina hebt geliket. In de linker kolom zie je ook alle pagina’s die jij al hebt geliket.

Als je hier een nieuwe pagina aan wilt toevoegen, dan kan dat door op de groene knop te klikken ‘Andere pagina’s leuk vinden’.

 

Stap 3

Er opent zich een pop-up met een invulveld. Typ hier de naam in van de bedrijfspagina die je wilt volgen.

Terwijl je typt, zal Facebook suggesties geven voor Facebookpagina’s met dezelfde letters. Je zult zien dat je in het begin veel suggesties ziet, maar gaandeweg blijft er steeds minder over en dunt zich dat steeds meer uit tot je één naam overhoudt. Een uitzondering hierop zou kunnen zijn als je een bedrijfsnaam zoekt waar er meer van zijn met ieder een andere achtervoeging.

 

Stap 4

Als je de pagina hebt gevonden waar je naar op zoek bent, dan klik je op ‘Opslaan’.

 

De pagina is nu toegevoegd aan je lijst met bedrijfspagina’s die jij als jouw pagina leuk vindt. De berichten hiervan vind je vanaf nu terug in dit overzicht.

> Ga jij hier gebruik van maken?

 • Nee, wil je aangeven waarom niet?
 • Ja, welke bedrijfspagina’s ga jij toevoegen en waarom juist die pagina’s?

Veel succes,

Kirsten

Ps. Waardevolle blog? Laat dan ook jouw netwerk hiervan profiteren en deel deze informatie via onderstaande Social Media buttons.

6 reacties. Reactie plaatsen

 • Goedemorgen Kirsten,

  Bovenstaande is niet meer te vinden op Facebook. Heeft u enig idee of dit nu ergens anders verstopt zit?

  Ik hoor het graag!

  Met vriendelijke groet,
  Lindsey

  Beantwoorden
 • ik lees even mee! Ik zoek me rot..

  Beantwoorden
 • Hoi Lindsey en Joelle,

  Het bijzondere is dat ik van alle kanten te horen krijg dat dit niet meer werkt, zo ook op forums en platforms over Facebook. Maar wat het nu bijzonder maakt, is dat ik het op mijn zakelijke Facebook acccount nog steeds kan doen. Ook als ik bij andere accounts kijk waar ik toegang toe heb, dan is het nog steeds toegankelijk. Wat we zouden kunnen doen, is een online afspraak maken zodat ik met jullie kan meekijken. Daar breng ik niks voor in rekening, ik ben gewoon enorm benieuwd waar het hem in zit :).

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

52 + = 60

Menu