Livedag: Ga staan voor jouw waarde en wordt écht zichtbaar

Zichtbaar worden klinkt heel eenvoudig, maar als het erop aan komt dan valt het vaak toch vies tegen. Even los van het praktische deel ‘hoe doe je dat’, gaat het nu over jouw waarde. Wat heb jij te vertellen wat voor jouw doelgroep waardevol is? Waarvoor komen ze bij jou?

Hoe vaak schrijf jij berichten op social media om ze vervolgens niet te plaatsen? Of misschien kom je helemaal niet tot schrijven, omdat je het lastig vindt om jouw waarde op schrift te zetten? In je hoofd lukt het nog wel, maar dan… En wat doet dat met jouw eigenwaarde?

Deze livedag geeft jouw zelfvertrouwen een enorme boost. Je gaat aan de slag met jouw waarde. Want dat je iets te brengen hebt, dat is zeker. Maar wat maakt jou nou zo bijzonder? Wat is jouw kracht? Wat moeten jouw volgers weten over jou?

Je overwint die drempel om jezelf te laten zien. Je leert heel duidelijk aangeven waar jij sterk in bent, zodat je dat kort en krachtig kunt vertellen. Ook handig voor als je op netwerkbijeenkomsten jouw elevato pitch mag houden, oftewel kort en krachtig pitchen/vertellen wie je bent en wat je doet.

Je krijgt ook een sneakpeak op wat de Academy voor jou kan betekenen. Hoe ga je veel meer mensen van jouw bestaan op de hoogte brengen en met jouw waarde in contact brengen?

Na afloop van deze livedag laat jij jezelf makkelijker zien online, weet jij krachtiger te vertellen wat jouw waarde is en is het voor jouw doelgroep veel duidelijker waarom jij anders bent dan die ander die hetzelfde doet.

Stop met jezelf verstoppen en start met zichtbaar worden!

Je leert

Vertellen waar je goed in bent

Wat jou anders maakt dan anderen

Zichtbaarder worden

Na afloop

Laat jij jezelf makkelijker zien online

Kun je duidelijker vertellen wat jouw waarde is

Weet jouw doelgroep waarom ze bij jou moeten zijn

Datum

De Livedag is te volgen op de volgende zaterdagen:

  • 10 juni 2023
  • 9 september 2023
  • 11 november 2023
Tijd

10:00 – 16:00 uur (incl. lunch)

Dinsdag 9 april 2019 van 10:00 tot 12:30 uur.

Locatie

Coach by Kirsten
Westgroeneweg 70
4671 CN  Dinteloord

Investering

Jouw investering voor deze volledig verzorgde dag is slechts €149 ex btw.

 

Ga staan voor jouw waarde en start met écht zichtbaar worden

Deze 1-daagse bevat:

Livedag

Gezonde en lekkere lunch

Meld je direct aan
Wat anderen zeggen…

Voorheen deed ik eigenlijk maar wat. Door de structuur van de contentkalender plaats ik nu wekelijks een nieuwe reeks aan berichten, zonder steeds opnieuw te hoeven verzinnen wat ik precies ga doen. Het heeft mij heel veel houvast gegeven!

Ik zal eerlijk bekennen dat ik toch wel behoorlijk aan het verkopen was online. Ik was ook heel benieuwd hoe ik nou kon verkopen zonder te zeggen dat ik iets verkocht. Na de Masterclass van Kirsten krijg ik complimenten over mijn berichten, zijn mijn volgers verdrievoudigd en verkoop ik meer dan daarvoor :).