Mini-Masterclass

Ben jij ondernemer en wil jij graag tips voor jouw online marketing? Meld je dan aan voor de ‘Mini-Masterclass’.

Iedere 1e woensdag van de maand neem ik een ander onderwerp onder de loep.

Welke onderwerpen worden er zoal behandeld?

 Nieuwsbrieven
 Bloggen
 Social Media

Hoor je ook de verhalen om je heen, dat anderen geld verdienen via LinkedIn? Probeer jij ook LinkedIn te gebruiken, maar werkt het nog niet voor je?

Tijdens deze Mini-Masterclass leer je:
  • Waarom het tot nu toe niet werkt;
  • Welke stappen je moet nemen om LinkedIn wel voor je te laten werken.
Niet alleen luisteren

Je gaat niet alleen luisteren, maar je gaat ook actief meedoen. Het doel is namelijk dat jij het begrijpt en ermee na afloop ook aan de slag gaat. Je weet waarom het tot nu toe niet werkt, welke elementen je nodig hebt om het wel te laten werken en wat je moet doen om wel geld te verdienen met LinkedIn.

Datum

Woensdag 4 september 2019 van 9:00 tot 10:30 uur.

 

Locatie

NH Hotel Capelle
Barbizonlaan 2
2908 MA Capelle aan den IJssel

 

Ben je verhinderd? Kijk dan naar de volgende mogelijkheid.

Overzicht (Mini-)Masterclasses

Investering
Je doet al mee voor slechts € 39,95 excl. btw.

Meld je direct aan
Wat anderen zeggen…
“Kirsten heeft ons een heel goed overzicht gegeven van alle aandachtspunten en verstaat haar vak, want er kwamen veel meer dingen aan de orde dan verwacht. Ook de bijdragen van de andere gasten was zeer nuttig en er was onderling een uitstekende symbiose en uitwisseling van kennis. We gingen daarom dus ook met een hoop nuttige informatie naar huis.
De koffie was ook erg lekker trouwens! :-)”
Robert Rooij
“Gisteren een inspirerende Masterclass bij PA Take Away over leren bloggen. De bouwstenen zijn gelegd…, dus wordt vervolgd!! Dank je Kirsten voor de vele tips, kom zeker nog een paar keer op de koffie ( overheerlijke cappuccino).”
Margery Carron
“Vandaag heb ik “Masterclass” bezocht. Kirsten heeft nuttige tips gegeven over het gebruik van een nieuwsbrief. Verhelderend en professioneel! Kirsten laat zien dat ze kennis van zaken heeft!”
Gerwin de Jonge
“Een inspirerende Masterclass. Ik heb de bouwstenen van een blog geleerd. Ik was benieuwd of ik als ervaren blogger nog wat nieuws zou leren. En ja hoor, Kirsten heeft me weer verrast met nieuwe inzichten. De structuur die ze heeft gedeeld, helpt me bij het schrijven van een nieuw blog en maakt het net iets gemakkelijker. Ik ga snel weer verder schrijven … Tot een volgende kop thee.”
Iene Lammers