Summertour

Ik kom naar je toe deze zomer!

Ja, je leest het goed. Met de Summertour kom ik naar jou toe. De zomer begint woensdag 21 juni en eindigt zaterdag 23 september 2023. Hiertussen kun je jouw Summersessie boeken (en als je heel graag eerder wilt, dan is dat ook bespreekbaar 😉).

Tijdens deze coachsessie van een uur gaan we kijken naar hoe jij de volgende stap kunt zetten in jouw onderneming. Wat gaat er goed, wat nog niet en wat kun je doen om te groeien met jouw bedrijf en in jouw ondernemerschap?

De Summertour geeft je inzicht en reikt je heel praktisch 
de volgende stap(pen) aan.

Maar wat houdt die Summertour nou precies in?

De (toen nog) wintertour was fijn en warm, scherp en helder. Kirsten spiegelt gedrag en belicht die op een manier, dat jij zelf dieper in jezelf moet gaan kijken en daarbij eerlijk wil en moet zijn. Dit doet zij met zachtheid, die precies hard genoeg is om tot de volgende actie over te gaan… Een bijzondere combi!

Waarom juist nu wel zichtbaar zijn

Ook als ondernemer kun je wel wat hulp gebruiken

Vaak juist als ondernemer word je teruggeworpen op jezelf. Geen collega’s meer om dingen mee te bespreken, je staat er alleen voor. Dat is best pittig. Gelukkig hoeft je het ook niet helemaal alleen te doen, want ik kom je graag helpen.

Wat een leuk idee, is het eerste dat ik dacht toen ik hoorde van de Summertour van Kirsten. Out of de box denken noem ik dat. Kirsten kwam naar mij toe in levende lijven. Ze was er helemaal voor mij. Ze stelde vragen, gaf me feedback, liet me nadenken over allerlei zaken met betrekking tot ‘Ontbijt je fit met Sonja Een uur was zo voorbij. De Summertour is zeker een aanrader, want het geeft je weer handvaten om verder te komen in je bedrijf. Daarnaast is Kirsten een fijn persoon. Ze zegt waar het op staat en kijkt met een andere blik naar je bedrijf, om je verder te helpen. Daar hou ik van.

Is er iets wat jou nog weerhoudt om vol te gaan op social media of met jouw online marketing?

  • Weet je niet hoe?
  • Vind je het toch wel heel erg spannend?
  • Ben je nog aan het freewheelen?
  • Weet je niet wat je moet schrijven?
  • Is er iets anders wat blokkeert waar je de vinger niet op kunt leggen?

Of wil je groeien maar loop je vast?

  • Heb je genoeg ideeën, maar weet niet waar je beginnen moet dus doe je maar helemaal niks?
  • Ben je toe aan een volgende stap, maar weet je niet hoe?
  • Wil je door, maar kom je er alleen niet uit?
  • Wil je met iemand sparren, maar weet je niet met wie?
Ik luister naar je en help jou zicht te geven in de mogelijkheden die er nu voor jou zijn, of dit nu is qua marketing, persoonlijk vlak of qua ondernemen. Ik ben er voor je!

Hoe werkt het?

Om de Summertour heel laagdrempelig te maken, kun je deze super waardevolle sessie boeken op basis van het aantal kilometers van de heenreis.

0 en 50 km : € 50
50 en 75 km : € 75
75 en 100 km : € 100

Vul hier jouw locatie in als vertrekpunt en je weet wat jouw investering* is.

* Eventueel bijkomende kosten zijn parkeerkosten en/of lunch als we rond lunchtijd afspreken.

Ja, dat wil ik!

Kies de button met het juiste aantal kilometers. Vul de gegevens in en maak de betaling rond. Je ontvangt direct een mail met bevestiging en de link naar mijn agenda om jouw Summersessie in te plannen.

Ik kom naar je toe deze zomer!

Bekijk ook de videorecensie van Miranda: