Livedag: Start met zichtbaar worden

Zichtbaar worden klinkt heel eenvoudig, maar als het erop aan komt dan valt het vaak toch vies tegen.

Hoe vaak schrijf jij berichten op social media om ze vervolgens niet te plaatsen? Of misschien kom je helemaal niet tot schrijven, omdat je het lastig vindt om jouw waarde op schrift te zetten? In je hoofd lukt het nog wel, maar dan… En wat doet dat met jouw eigenwaarde?

Deze 1-daagse live dag geeft jouw zelfvertrouwen een enorme boost. Je overwint die drempel om jezelf te laten zien. Je leert heel duidelijk aangeven waar jij sterk in bent. Daarnaast geeft het je ook een sneakpeak op wat de Academy voor jou kan betekenen.

Na afloop laat jij jezelf makkelijker zien online, weet jij duidelijker te vertellen wat jouw waarde is en is het voor jouw doelgroep zichtbaarder waarom jij anders bent dan die ander die hetzelfde doet.

Stop met jezelf verstoppen en start met zichtbaar worden!

 

Je leert

Vertellen waar je goed in bent

Wat jou anders maakt dan anderen

Zichtbaarder worden

Na afloop

Laat jij jezelf makkelijker zien online

Kun je duidelijker vertellen wat jouw waarde is

Weet jouw doelgroep waarom ze bij jou moeten zijn

Datum

Je kunt op de volgende zaterdagen meedoen:

  • 18 juni 2022
  • 27 augustus 2022
Tijd

10:00 – 16:00 uur (incl. lunch)

Dinsdag 9 april 2019 van 10:00 tot 12:30 uur.

Locatie

Coach by Kirsten
Westgroeneweg 70
4671 CN  Dinteloord

Investering

Jouw investering is €99.

De combinatie zienhoren en doen zorgt ervoor dat je het niet meer vergeet en dat je na afloop het geleerde ook keer op keer weer in de praktijk kunt brengen.

* Prijzen zijn exclusief btw.

Deze 1-daagse bevat:

Livedag

Gezonde en lekkere lunch

Meld je direct aan
Wat anderen zeggen…

Voorheen deed ik eigenlijk maar wat. Door de structuur van de contentkalender plaats ik nu wekelijks een nieuwe reeks aan berichten, zonder steeds opnieuw te hoeven verzinnen wat ik precies ga doen. Het heeft mij heel veel houvast gegeven!

Ik zal eerlijk bekennen dat ik toch wel behoorlijk aan het verkopen was online. Ik was ook heel benieuwd hoe ik nou kon verkopen zonder te zeggen dat ik iets verkocht. Na de Masterclass van Kirsten krijg ik complimenten over mijn berichten, zijn mijn volgers verdrievoudigd en verkoop ik meer dan daarvoor :).

Menu